WEA

Administratie

Bianca Wieme Kosten Watersport
 • administratie inrichten

  EEN BASIS DIE STAAT
  Een goede financiële administratie is een must voor uw bedrijf. Natuurlijk vanuit de wet, maar vooral omdat u altijd weet hoe u er financieel voor staat. Maar wanneer is een administratie goed? WEA Zeeland vertelt het u graag. Onze accountants richten met u de administratie in die past bij uw bedrijf. Helder, persoonlijk en op maat. Ook in uw sector.

 • administratie uitbesteden?

  ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?
  Denkt u er wel eens over om uw financiële administratie uit te besteden? Of delen ervan? Dat kan bij WEA Zeeland. Onze ervaren financiële specialisten zetten zich graag voor u in. Met een scherpe blik en luisterend oor voeren we uw boekhouding zoals u dat wilt. En houden u op de hoogte. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

 • Zelf administratie voeren

  WELK BOEKHOUDPAKKET?
  Gaat u zelf de bedrijfsadministratie voeren? Dan toch het liefst met een boekhoudpakket waarmee u snel en eenvoudig werkt. Ook als u het niet dagelijks gebruikt. WEA Zeeland helpt u met het juiste boekhoudprogramma voor uw bedrijf. Online bijvoorbeeld, zodat u altijd en overal actueel inzicht hebt in uw cijfers. Dat past bij de ondernemer van nu.

 • volledig digitaal boekhouden

  ALTIJD BESCHIKBAAR EN UP TO DATE
  Kiest u voor volledig online boekhouden? Altijd uw financiële gegevens paraat? Dat kan via de beveiligde portal van WEA Zeeland. 24 uur per dag, op uw pc, tablet of smartphone met internetverbinding. Geen dure boekhoudpakketten meer, geen updates. Wel automatische back-ups van uw waardevolle gegevens. Of online samenwerken met uw WEA-adviseur. Kortom: minder kosten, meer efficiency, meer tijd voor advies.

 • Financiële informatie Van achteromkijken naar vooruitzien

   

   

 • Samenstelling en controle van uw jaarrekening Deskundig en met zorg

  Wat vertelt uw jaarrekening u eigenlijk? Alles over uw balans, winst en verlies in het afgelopen boekjaar. Zo ziet u waar u financieel staat. Dat is belangrijk voor u, maar ook voor uw financiers en de Belastingdienst. Daarom stellen wij uw jaarrekening deskundig samen. Met veel zorg. En bent u controleplichtig? Ook dan zit u bij WEA Zeeland gewoon goed.

 • financiële informatie een rijke bron voor sturing

  Financiële informatie geeft u inzicht in het verleden. Maar nog veel belangrijker: uw cijfers zijn een rijke informatiebron voor de toekomst van uw organisatie. Kunt u investeren? Of juist even niet? Hoe doet u het in vergelijking met uw branchegenoten? De adviseurs van WEA Zeeland luisteren naar u. En kennen uw financiële situatie, uw toekomstplannen en de markt. Zo persoonlijk kan begeleiding zijn. 

 • Van algemene prognoses naar financiële realiteit

  Waar hebt u meer aan? Aan algemene prognoses of aan nuchter advies dat geworteld is in de realiteit van uw eigen organisatie? Het antwoord spreekt voor zich, toch? Onze adviseurs zijn alert op elke verandering in uw financiën. We speuren ze op en bespreken ze met u. Realistische gegevens, waarmee u de juiste beslissingen neemt voor uw bedrijf. Geen luchtfietserij. 

 • online boekhouden

  boekhouden in de 21ste eeuw

 • Zelf online boekhouden
  Maar welk pakket?

   

  Online boekhouden is net zo flexibel als u zelf wilt. Van volledig uitbesteden aan WEA Zeeland en zelf meekijken tot zelf online boekhouden en alleen de controle door WEA Zeeland. En alles daartussenin. Wij helpen u bij de keuze en implementatie van uw administratieve software en maken uw pakket op maat. Bijvoorbeeld met Visma, Exact Online, Unit4, AFAS, of een ander pakket. Eens overleggen?

 • Samenwerken in één boekhoudprogramma Natuurlijk online


  Online samenwerken kan nog verder gaan. Want waarom twee systemen gebruiken als het ook met één kan? Met een digitale boekhouding die voor u en WEA Zeeland toegankelijk is, is overdracht overbodig. Bijvoorbeeld met Exact Online. Uiteraard helpen wij u met de opzet en het gebruik. En waar nodig vraagt u ons online advies. Uw voordelen? Vrijheid, flexibiliteit en 100% integratie.


 • WEA Portal 

  Al uw stukken

  veilig bij elkaar.

  Altijd. Overal.

 • WEA Portal uw digitale kluis
  Zakelijk en privé

  In WEA Portal uploadt en bewaart u eenvoudig al uw belangrijke stukken en gegevens. Als in een kluis. Digitaal en 100% veilig. Een uittreksel van de Kamer van Koophandel, bijvoorbeeld, of oprichtingsaktes. Opdrachtbevestigingen, contracten en financieringsovereenkomsten. En wat dacht u van persoonlijke zaken als uw testament, huwelijkse voorwaarden, pincodes en wachtwoorden? Nooit meer zoeken! Handig toch?

 • Snel, veilig en gemakkelijk samenwerken.
  Waar? Online natuurlijk!

  Hoe handig is dat? Altijd en overal toegang tot al uw stukken en dossiers. Online, maar wel 100% veilig natuurlijk. Dat is WEA Portal. Uw jaarrekeningen, aangiften, adviezen, al uw financiële documenten overzichtelijk bij elkaar. En accorderen? Ook dat doet u via de portal. Zo werkt u nog weer gemakkelijker met ons samen. En sneller. Lekker efficiënt dus.