WEA

 • Het GRATIS spreekuur van WEA Zeeland

   

  Echte antwoorden, voor ondernemers die het verschil willen maken! 

  Als ondernemer ziet u zichzelf vaak geconfronteerd met vragen waarop het lastig is vlot een goed en betrouwbaar antwoord te vinden. Vragen op het gebied van personeel, financiën, fiscale- en bedrijfskundige vragen; als (startende) ondernemer komt er veel op uw af waar u onmogelijk snel en adequaat de juiste antwoorden paraat heeft. Met veel van deze vragen kunt u terecht bij diverse adviseurs, maar het verkregen antwoord wordt altijd in rekening gebracht. Veel informatie is natuurlijk kosteloos te vinden op internet, maar kunt u daar wel op vertrouwen? 
   
  WEA Zeeland helpt u graag verder. Vandaar dat u GRATIS gebruik kunt maken van onze kennis middels het unieke WhatsApp spreekuur.
  Dat geldt overigens niet alleen voor gevestigde ondernemers. Starters, of zij die overwegen te starten, zijn natuurlijk ook van harte welkom.  

   

 • Het GRATIS inloopspreekuur: 

  Op onze kantoren in Oostburg, Hulst en Middelburg kunt u, van 17:00 uur tot 18.00 uur, geheel vrijblijvend terecht op ons inloopspreekuur. Laagdrempelig (u hoeft zich niet vooraf aan te melden), professioneel, met aandacht en 1-op-1 beantwoordt één van onze adviseurs/accountants uw vragen. Mocht uw vraagstelling te complex zijn om tijdens dat korte moment te beantwoorden, dan ruimen wij graag op een ander moment meer tijd voor u in.

   
  HET EERSTVOLGENDE INLOOPSPREEKUUR IS: 

  11 december 2018

  U bent van harte welkom. 
   
 • Het GRATIS WhatsApp spreekuur

  Heeft u behoefte aan een snel antwoord of een second opinion op het gebied van personeel, financiële zaken, belastingen of bedrijfsvoering? Maak dan GRATIS gebruik van ons unieke WhatsApp spreekuur. Via WhatsApp kunt u uw vraag aan ons voorleggen en tijdens kantooruren wordt deze door één van onze accountants/adviseurs kosteloos, snel en duidelijk beantwoord. Is uw vraag te complex om deze in een berichtje te beantwoorden, dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor om uw vraagstelling aldaar uitgebreid en aandachtig te bespreken.

 • Het GRATIS spreekuur van WEA Zeeland!

  Dus, heeft u een vraag of behoefte aan een second-opinion, op het gebied van personeel, financiën, belasting of bedrijfsvoering, dan kunt u gebruik maken van het GRATIS inloop- of WhatsApp spreekuur van WEA Zeeland voor een écht antwoord.

   

  Onze belofte aan u

  U krijgt van ons, tijdens het gratis inloop- of WhatsApp spreekuur, snel een antwoord waarmee u verder kunt. Mocht uw vraagstelling echter dermate complex en van belang zijn, waarbij wij zaken voor u moeten uitzoeken en/of moeten doorlichten, dan zullen wij vooraf de mogelijkheden met u bespreken. Wij behandelen uw gegevens en vraagstelling altijd discreet en met respect. Het gaat ons erom u met ons gratis spreekuur snel en adequaat verder te helpen met een écht betrouwbaar en helder antwoord. Gratis, maar wel met meerwaarde!