WEA

Over ons

Tineke en Joost van Vliet Rivers
 • Onze missie 
  wij halen eruit wat er voor u in zit
   

  WEA Zeeland gaat voor zijn zakelijke opdrachtgevers voor het maximaal haalbare. Of het gaat om belastingzaken, bedrijfsoptimalisering, investeringen of samenwerking. Dat is onze missie. Toegankelijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn wat ons onderscheidt. U kunt ons altijd eenvoudig bereiken, we luisteren naar uw wensen en gebruiken al onze kennis en ervaring voor een oplossing die u verder helpt. Proef op de som? Bel ons!

 • WEA Zeeland meer dan alleen sterk in financieel advies

  Bij WEA Zeeland staat deskundigheid voorop. Maar er is meer. Want wat hebt u aan een advies dat in theorie klopt, maar niet aansluit bij uw wensen? Daarom luisteren wij naar uw verhaal, uw situatie. Stellen kritische vragen, denken mee. Ook buiten de gebaande paden. Het resultaat? Een snel, creatief antwoord dat de kern van uw vraag volledig raakt. Dat is WEA Zeeland. 

 • Ambitieuze vakmensen die brood zien
  in financieel mensenwerk


  Werken bij WEA Zeeland is werken in een professioneel, ambitieus team met 5 vennoten en 60 medewerkers. Altijd op zoek naar het maximale succes voor onze zakelijke opdrachtgevers. Bij de start, groei of overdracht van hun bedrijf. Bent goed in uw vak, maar tegelijkertijd ook betrokken, creatief en scherp op inhoud en mens? Kom dan ons team versterken.

   

 • Vacatures voor financiële professionals met hart voor de zaak
   

  WEA Zeeland is altijd op zoek naar ambitieuze financiële professionals. Keien in hun vak met inspirerende ideeën en een helder oog voor wat ondernemers drijft en collega’s blij maakt. Dat geldt voor actuele vacatures voor jonge starters en ervaren professionals én talentvolle studenten op zoek naar een stageplek of leerbedrijf. Bent u zo’n professional? Stuur dan uw cv met motivatie naar info@weazeeland.nl.
   

 • Lekkerder ondernemen door MVO

  WEA Zeeland doet het 


  WEA Zeeland staat midden in de maatschappij. Als financieel adviseur van vele bedrijven in de Zeeuwse samenleving. Maar ook door zelf maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij dragen graag ons steentje bij aan een betere maatschappij. MVO geven wij inhoud door sporters, scholen, fairtrade-organisaties en lokale initiatieven te sponsoren of ondersteunen. Met geld en kennis. Zo helpen we elkaar. Dat onderneemt nog lekkerder!

 • Wat hebben een hardloper en een accountant met elkaar gemeen? Misschien een lastige vraag, tenzij die accountant sponsor is van één van Zeelands topatleten. Sinds 2009 ondersteunt WEA Zeeland hardloper Tim Pleijte. Een voorbeeld van hoe sport en bedrijfsleven zich met elkaar verbinden. En hoe je als bedrijf sport en beweging in de maatschappij stimuleert. 

 • Jonge mensen laten leren. Dat kan op vele manieren. WEA Zeeland kiest voor een vorm die dicht bij het eigen bedrijf blijft. Als financieel begeleider van verschillende studentbedrijven aan de Hogeschool Zeeland. Hier leren studenten met een eigen studentbedrijf ondernemen in de praktijk. Wat succesvol is en wat niet. We delen onze financiële kennis, zodat jonge mensen zich ontwikkelen. Dat maakt werken mooi.

 • Als financieel adviseur van ondernemend Zeeland weten wij hoe belangrijk ‘eerlijke handel’ is. Helaas is dat niet overal vanzelfsprekend. De Wereldwinkel maakt zich sterk voor de verkoop van fair-tradeproducten. Daarom ondersteunt WEA Zeeland al meer dan 15 jaar de Wereldwinkel in Oostburg. Met administratie, btw en jaarrekeningen. Zodat zij ongestoord aan hun doelstelling voor eerlijke handel kunnen blijven werken.

 • Samenwerking, teamkracht, betrokkenheid, toegankelijkheid. Dat is wat WEA Zeeland drijft. Daarom zijn wij lid van diverse ondernemers-verenigingen. Om ondernemers hier te ondersteunen, maar ook zelf actief te zijn. Als vraagbaak voor beginnende en ervaren ondernemers of als penningmeester binnen de vereniging. Bijvoorbeeld binnen de Ondernemersvereniging Hulst. Zo sta je samen sterker in de maatschappij.